What People Think About PetPlusFamilija?

Here is what our analysis has shown about people’s perception about PetPlusFamilija (Pet Plus Familija):
Sly (76%)
Scornful (46%)
Hearty (74%)
Uncharitable (49%)
Retiring (49%)
Vindictive (41%)
Tractable (41%)
Imprudent (62%)

PetPlusFamilija's Old Tweets

Chronological old tweets of PetPlusFamilija (Pet Plus Familija):
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@darjanr Juhii juhii jeeeej
 0  5  0
09:18:55 April 24, 2016
Twitter for Android
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@dzigi7 За сега нема план за нови претстави. Следете не тука, доколку имаме вести, ќе се пофалиме :)
 0  2  0
10:35:47 March 25, 2016
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@dzigi7 Здраво Џиги. За жал, големото шоу на 5+ Бенд во моментов не е на репертоар во Македонскиот Народен Театар.
 0  2  0
10:23:06 March 25, 2016
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари. Нашето прасе летна во светот на славните :) #PrixJeunesseInternational https://t.co/ZlZQBNQQHH
 5  4  0
11:38:45 February 9, 2016
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Така еее :) https://t.co/4av0w9KKQm
 2  2  0
18:44:54 December 31, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Си поминавме супер во Skopje City Mall. Последна средба со 5+ Фамилија во 2015. но #ДружбатаПродолжува и во 2016. :) https://t.co/xjH6VDhdOZ
 0  2  0
18:52:31 December 30, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Последна дружба со 5+ Фамилија во 2015-та денес во Skopje City Mall во 18 ч. Ќе бидеме на вториот кат кај Cineplexx https://t.co/ZbyIDGumhG
 0  0  0
14:28:39 December 30, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Драги наши другари. Пристигнаа нови добри вести од 5+ Бенд :) https://t.co/vzqGJgEnIl #ДружбатаПродолжува
 0  2  0
16:50:34 December 28, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари. Имаме штандче на 3. кат во Скопје Сити Мол. Повелете. Тука сме до 30.12 и имаме едно чудо 5+ сувенири. https://t.co/nLZohUIaxk
 0  2  0
10:39:11 December 26, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Повелете другари... тазе објавена галериичка од концертите на 5+ Бенд на @offnetmk https://t.co/jOIyJZbebq
 0  1  0
14:26:45 December 24, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Чудна чудна чудна ШУМА... чудна чудна чудна ШУМА :) https://t.co/PtppMBmz5M
 0  3  0
10:42:35 December 24, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другарииии! 5+ Бенд распродаде 20 концерти. Со зборови: дваесет концерти :) Ви благодариме... https://t.co/szHQt0CB1F #ДружбатаПродолжува
 10  15  0
12:50:26 December 22, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Ако не го гледавте фантастичното шоу на 5+ Бенд во МНТ, знајте дека останаа малку карти за 24.12 и 25.12 во 18 ч. https://t.co/wQNb3m7Q2O
 0  0  0
10:00:21 December 22, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари. Работната недела ја завршуваме со 9 сензационални концерти на 5+ Бенд во МНТ зад нас :) А сега: мууузикааа! https://t.co/3PTkiOdFuE
 0  1  0
14:15:59 December 18, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Инаку другари, и вториот концертен ден на 5+ Бенд помина спектакуларно. Две преполни сали, многу пеење и шизење #ДружбатаПродолжува во живо.
 0  1  0
14:05:15 December 16, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Кога доаѓате на концерт на 5+ Бенд во МНТ, трк до нашето штандче. За вас имаме маички, шолји, магнети, цд-а и двд-а. https://t.co/U4nzXP9Sow
 1  2  0
14:01:20 December 16, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другарииии. Почнаа концертите на 5+ Бенд. Повелете и сличе од шоуто во МНТ #ДружбатаПродолжува во живо :) https://t.co/G2JRM6KB4f
 3  2  0
10:48:57 December 15, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Јухи јухи јеј! Уште еден ден до првото големо шоу на 5+ Бенд во МНТ. https://t.co/VTA5xRughC
 3  7  0
09:07:18 December 14, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Два нови термина за големото шоу на 5+ Бенд на 22.12 во 18 и 20ч. Влезници САМО за концертот во 18ч. има и онлајн. https://t.co/uiqX9X9IE2
 0  1  0
13:35:14 December 11, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Петок е ден за комшовски работи :) https://t.co/ewVcvTU1Ao
 0  1  0
12:07:33 December 11, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Се ближимеее :) https://t.co/gO2NzYJ7zo
 0  0  0
09:41:25 December 11, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Оооо... ќе има #веселба #друштво #разонода https://t.co/0wi2EawjpH
 0  1  0
11:11:56 December 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@MarijaNaskovska @mpdjima Ние си имаме и песничка на темата :) https://t.co/XvOYG7rLLe
 1  1  0
10:26:45 December 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Еве го и Дедо Менде, целиот возбуден заради серијата концерти на 5+ Бенд во Македонскиот народен театар. https://t.co/BgIpuZQbwN
 0  0  0
10:11:30 December 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другарииии. Петко започна со одбројување :) https://t.co/x4Cyyasg11
 0  1  0
09:22:38 December 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
"Здрава храна за детство без мана" има околу 950.000 прегледи. Можеме да го преминеме милиончето? https://t.co/KL9SeprdSn РТ ќе помогне :)
 1  1  0
09:51:29 December 9, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@jocoska Искрено благодариме :)
 0  1  0
14:22:47 December 7, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@jocoska Секако дека да :)
 0  1  0
14:18:21 December 7, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Во пресрет на серијата големи концерти на 5+ Бенд, ви пренесуваме дел од атмосферата во 5+ Фамилија :) https://t.co/stWEgFZwT8
 2  4  0
14:08:11 December 7, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Како изгледа пауза за време на проба на 5+ Бенд? https://t.co/22E7tsPhD0
 1  1  0
10:30:13 December 4, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
А сега малку музика :) https://t.co/Mj75jZG3x7
 0  0  0
14:38:24 December 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другарииии. На линков имате инфо за серијата концерти на 5+ Бенд во МНТ. Да ви се најде :) https://t.co/qEmOZlypuU #ДружбатаПродолжува
 1  2  0
14:37:12 December 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@aveksarap Тука сме :) #ДружбатаПродолжува
 0  1  0
17:58:27 November 23, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
.@aveksarap Од денес одиме само во 12 часот. Се извинуваме ако не' чекавте :(
 0  1  0
17:20:12 November 23, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари, 5+ Бенд вежба под полна пареа за серијата концерти во МНТ. Почнуваме на 15.12. https://t.co/nQzO6UWS24 #ДружбатаПродолжува во живо!
 0  1  0
10:01:53 November 19, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@DraganaGunin <3
 0  0  0
16:28:33 November 18, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари, па ние не сме се пофалиле со нашиот Инстаграм профил! https://t.co/pd77ZXTBvK Следете нé и раскажете наоколу дека нé има и таму :)
 1  2  0
13:17:23 November 17, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
За да ви го направиме денот поубав, креиравме плеј листа со сите 10 песни од вториот албум на 5+ Бенд. Ајде со нас https://t.co/YVMGwNfQzd
 2  2  0
11:31:14 November 17, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Тика така тика така, некој е со љубовна мака :) Премиера на спотот за "Девојката со точакот". Клик и ајде на шизење https://t.co/dMdnWzozGK
 0  2  0
11:02:40 November 17, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Здраво другари. Ви го најавуваме првиот голем концерт на 5+ Бенд во Македонскиот Народен Театар :) https://t.co/iFNEduoATM
 2  2  0
11:40:09 November 16, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Вистинските другари се искрени и ги признаваат своите грешки. Нова епизода со важна поука, на Телма во 17 ч. https://t.co/D0mYHBDxF4
 0  2  0
15:02:47 November 13, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@iivvanaa Благодариме благодариме <3
 0  0  0
10:18:21 November 13, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Имаме и нова епизода во 12ч. на Телма. Детективот Цветко е гостин во 5+ Радио. Колку ли случаи расветлил до сега? https://t.co/nJ6xor7Tft
 0  1  0
10:17:39 November 13, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@iivvanaa Ние имаме и своја верзија :) https://t.co/jtiQ6L6Mqz
 0  1  0
10:12:26 November 13, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари. Празнично, 5+ Бенд има нов спот за темата "Скопје". Среќен 13-ти ноември и да живее слободата! https://t.co/jtiQ6L6Mqz
 2  3  0
09:21:50 November 13, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Петко не седи мирен ако направил нешто погрешно. Тоа е една од многуте негови добри особини. Нова епизода во 17ч. https://t.co/d0iIQy64pg
 1  1  0
15:37:50 November 12, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Начулени уши и очи отворени се задолжителна опрема за запознавање на другарчиња на интернет. Нова епизода во 12ч. https://t.co/YIEQI8UNvz
 0  1  0
10:31:19 November 12, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Додека другите се на изложба на пеперутки, Ана и Комшо останаа на терасата... што ли зборуваат? Нова епизода во 17ч. https://t.co/FWWSGUWEJg
 1  2  0
15:36:14 November 11, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Здраво Твитер. Имаме Јутјуб премиера на 8-от по ред сингл на 5+ Бенд, песната "Тераса". Како ви се допаѓа? :) https://t.co/bUnpBUVry9
 2  4  0
13:13:24 November 11, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Облеката не го чини детективот :) Нова епизода на 5+ Фамилија во 12ч. на Телма. #ДружбатаПродолжува https://t.co/QBySewm6AQ
 0  1  0
10:28:09 November 11, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Мистериозно чудовиште шета низ ходниците на нашата зграда. Нов предизвик за Детективот, во епизодата од 17ч. https://t.co/P03WPSyZf8
 0  2  0
15:22:29 November 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@Cedalka Супер :) Сите сме деца на свој начин. Дружбата си е дружбааа :)
 0  1  0
11:59:27 November 10, 2015
Twitter for iPhone
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@ABavcov Благодариме :) #ДружбатаПродолжува
 0  1  0
10:41:55 November 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Волшебна случка на нашата волшебна тераса :) Нова епизода на 5+ Фамилија на Телма во 12 часот. #ДружбатаПродолжува https://t.co/VHKKFExoJd
 4  6  0
10:35:32 November 10, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Сложни другари тераса чуваат :) Погледнете ја нашата нова епизода во 17ч. на Телма. #ДружбатаПродолжува https://t.co/QiymGDeT16
 0  1  0
15:37:16 November 9, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Јухи јухи јеј. Имаме Јутјуб премиера :) Раскажете им на сите дека излезе 7-от сингл од вториот албум на 5+ Бенд https://t.co/JouOlRfa5K
 0  1  0
13:20:37 November 9, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Ах спомени... :) Што сè не се случи во нашата стокатница... но #ДружбатаПродолжува Нова епизода во 12 на Телма. https://t.co/zONwtXf4pP
 0  1  0
10:29:46 November 9, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Во 17 часот на Телма имаме нова епизода. Гласно ќе навиваме за великодушност и несебичност. Придружете ни се :) https://t.co/hCrmuc3VSB
 0  1  0
15:32:13 November 5, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Во радио 5+ имаме гостин - пајак. Воопшто не е страшен и е многу талентиран и музикален :) Нова епизода во 12ч. https://t.co/zVFZU9ARAy
 0  1  0
10:46:01 November 5, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Обична комшовска шега ќе го забрза Петко во завршувањето на обврските. Погледнете го другарскиот потег во 17 часот. https://t.co/j1PjXTaBxY
 0  1  0
15:36:50 November 4, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Имаме нов спот за 5-от сингл: "Сите сме еднакви". На среде плоча сме, следуваат уште 5 нови песни на 5+ Бенд :) https://t.co/XvOYG7rLLe
 0  1  0
18:22:12 November 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Нова мистерија! Вмешани се: едно поштенско сандаче, една книга и еден скршен клуч. Нова епизода во 17ч. на Телма. https://t.co/U8in8jmp3p
 0  1  0
15:36:41 November 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Другари. На ЈуТјуб во моментов се прикачува ново спотче на 5+ Бенд :)
 0  1  0
13:56:03 November 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@sheretoto Колку убавоооо :) #ДружбатаПродолжува
 0  1  0
10:39:35 November 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
RT @sheretoto: @PetPlusFamilija јас, а особено моите две дечиња, ви благодариме што постоите. најомилена емисија на цел свет :) јухи јухи …
 1  0  0
10:38:38 November 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Во новата епизода, Дедо Менде добива лекција по селфи, а Комшо на цела Вселена и раскажува книга на комшовски начин. https://t.co/UMyXsQlPI5
 0  1  0
10:37:53 November 3, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Добра вест и добра вест: - Нова епизода на Телма од 17ч. - Лина и Петко најдоа начин да ја расположат Тетка Душка. https://t.co/pF7MtUQf2j
 0  1  0
15:08:45 November 2, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
На Телма во 12 нѐ чека нова епизода на 5+ Фамилија, во која некои тајни ќе бидат откриени, а некои лекции научени. https://t.co/miBatcMv04
 2  4  0
10:22:50 November 2, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Плус... 5+ Бенд има нов сингл и спот, како скроени за почеток на викенд :) https://t.co/0wi2EawjpH #Забава #Веселба #Друштво #Разонода
 0  1  0
15:00:48 October 30, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Сите сме еднакви, сите сме исти. Се брои она што го имаме во срцата. Нова епизода од 17 часот на Телма. https://t.co/zsklU4vZ6z
 0  1  0
14:59:40 October 30, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Познавањето на повеќе јазици е вистинско богатство. Еден таков познавач е гостин во новата епизода на Телма во 12ч. https://t.co/EvyhWDmTfE
 0  0  0
10:30:17 October 30, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Вселената достави специјална пратка на терасата на нашата стокатница :) Повеќе во новата епизода во 17ч. на Телма. https://t.co/LUWfRvB70A
 0  1  0
15:24:50 October 29, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Колку ли идеи за игра им доаѓаат на Лина и Комшо кога им е здодевно? Нова епизода на 5+ Фамилија во 12ч. на Телма https://t.co/qFuEvOzkWj
 0  1  0
10:30:18 October 29, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Уште една огромна мистерија пред Детективот Цветко. Што ли пронајдоа Лина и Марија? Нова епизода од 17 ч. на Телма. https://t.co/zs8hHZsILQ
 0  1  0
15:36:14 October 28, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Ииии... одиме со третиот сингл од втората плоча на 5+ Бенд, најјаката музичка група во светот. Ајде на шизење https://t.co/YGxVOrSlyp
 2  2  0
14:37:19 October 28, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Зошто пирати не пловат по Драгор и Лепенец? Одговор на ова и слични пиратски прашања во 5+ Фамилија во 12 на Телма. https://t.co/i2Z8UByfH4
 0  1  0
10:15:21 October 28, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Детскиот куќен совет на нашата стокатница денес носи многууу важно решение. Што се случува, видете на Телма во 17 ч. https://t.co/5cDqHKKCT6
 0  1  0
15:05:10 October 27, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Сите нешто пеат само крава прави МУУУУУ :) https://t.co/GX5kY1tpyJ https://t.co/OQ1R03TbF5
 0  1  0
12:38:08 October 27, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Знаете како се чита лектира на комшовски начин? Ѕирнете во новата премиерна епизода на 5+ Фамилија на Телма во 12 ч. https://t.co/XNPw7gwjfv
 0  1  0
10:05:22 October 27, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Внимание, премиера на спот. Најјаката музичка група на свет, 5+ Бенд, со преработка на неодоливиот шлагер "Љубен си" https://t.co/rhBkjke2qf
 2  1  0
13:01:06 October 26, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
За 20-тина минути почнува новата епизода на 5+ Фамилија. Ѕирнете како Дедо Менде ќе прошета по минатото :) #ДружбатаПродолжува
 0  1  0
10:40:21 October 26, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Го имаме и првиот спот за првата песна од вториот албум на најдобриот бенд на свет: 5+ Бенд :) https://t.co/GX5kY1tpyJ #ДружбатаПродолжува
 1  4  0
14:10:08 October 22, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Драги наши другари... за еден час одиме со нова премиерна епизода на 5+ Фамилија на @televizijatelma #ДружбатаПродолжува
 0  2  0
09:00:27 October 20, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Заследивме точно 100 твитерџии, доволно е за денес :) #ДружбатаПродолжува и во 17 ч. со уште една премиерна епизода на @televizijatelma
 0  1  0
14:18:40 October 19, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@MirkoSlav Затоа Калин ќе не следи на @televizijatelma секој ден, по две премиерни епизоди од 12 и 17 ч. #ДружбатаПродолжува :)
 0  0  0
13:52:59 October 19, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
@DraganaGunin http://t.co/snH5N42AaE
 0  1  0
13:37:46 October 19, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Додека твитаме, премиерната епизода оди на ТВ Телма https://t.co/IPXUgGPNiT Раширете дека 5+ Фамилија е на Твитер :) #ДружбатаПродолжува
 7  4  0
10:14:31 October 19, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Прв твит за новата сезона на 5+ Фамилија :) #ДружбатаПродолжува
 5  6  0
10:11:07 October 19, 2015
Twitter Web Client
( @PetPlusFamilija )

Tweets
88
Followers
126
Following
174
Trending Tweets
Прв твит за новата сезона на 5+ Фамилија :) #ДружбатаПродолжува
 5  6  0
10:11:07 October 19, 2015
Twitter Web Client
1

PetPlusFamilija's Tweeting Pattern

Based on pattern calculated through algorithm by taking average time of everyday tweets, PetPlusFamilija's (Pet Plus Familija) tweeting hours are as follows


PetPlusFamilija's GeoLocation

PetPlusFamilija (Pet Plus Familija) is based in N/A as shown on map.

Profile Colors

Profile
Sidebar
Sidebar Border

PetPlusFamilija's Mentions

Users called by PetPlusFamilija (Pet Plus Familija) in is his tweets:
Current suspected mood: